Psykolog til unge i Vejle og omegn

Er du på udkig efter en psykolog til unge? Jeg tilbyder psykolog til unge der kæmper med alt fra stress, angst, depression, lavt selvværd osv.

Jeg, Psykolog Birgitta Mark, tilbyder psykologisk behandling specielt rettet mod unge.

Med fokus på enkeltpersoner og forståelse for deres individuelle behov, ønsker jeg at skabe et trygt rum for vækst og trivsel.

Jeg tilbyder psykologhjælp til unge på adressen Uhrskovvej 10, 7100 Vejle. Så søger du en psykolog med bred erfaring med unge, er du velkommen til at kontakte mig. Jeg glæder mig til at hjælpe dig.

Kontakt mig og hør mere

Erfaren psykolog til unge

Jeg har omfattende erfaring med at håndtere en bred vifte af psykologiske problematikker, herunder:

  • Angst, stress, depression, OCD, PTSD, lavt selvværd mv.
  • Traumatiske oplevelser som mobning, trafikulykker, fysiske, psykiske eller seksuelle overgreb.
  • Sorg og kriser

Jeg er certificeret i narrativ terapi, certificeret i Theraplay, akkrediteret i EMDR (børn, unge og voksne).

Håndtering af traumatiske oplevelser

Traumatiske oplevelser som mobning, trafikulykker eller fysiske, psykiske eller seksuelle overgreb kræver særlig opmærksomhed. Jeg tilbyder støtte og behandling for at hjælpe unge med at håndtere og komme videre efter disse oplevelser.

Psykologisk støtte til unge indebærer behandling af problemer samt hjælp til personlig udvikling. Jeg bistår også klienten med at opnå en dybere forståelse af sig selv, deres tanker, følelser og oplevelser, og hvordan de bedst kan håndtere disse.

Lige så væsentligt er mit ansvar for at skabe en tryg atmosfære, hvor klienten frit kan dele selv de mest sårbare og udfordrende tanker og følelser.

Psykolog til unge med depression

Unge kan ligesom voksne udvikle depression og særligt teenagealderen kan være sårbar. Der kan være mange årsager til, at unge udvikler depressive tendenser eller egentlig depression. Længerevarende overbelastning, ubearbejdede tab eller kriser, eller eventuelt en grundlæggende sårbarhed kan bidrage til udviklingen af depressivitet. Det er hensigtsmæssigt at søge behandling og det er ofte en fordel at søge hjælp, før problemerne udvikler sig fra små til store problemer.

For mig som psykolog specialiseret i arbejdet med unge fokuserer jeg især på at styrke den unges identitet, håndtering af følelser og stress, samt at genetablere forbindelsen til det, der er væsentligt og meningsfuldt for klienten, der søger støtte.

Psykologhjælp til unge med stress

Unge kan ligesom voksne opleve perioder med overbelastning og stress. Dette skyldes ofte det intense pres for at præstere på højeste niveau i skolen samt følelsen af utilstrækkelighed i forskellige situationer.

Som psykolog er jeg her for at støtte dig i at håndtere disse udfordringer, så stressreaktionen ikke hindrer dig i at leve et sundt og meningsfuldt liv.

Psykolog til unge med angst

Det er helt normalt, at både teenagere og unge mennesker bekymrer sig fra tid til anden, eller at de i perioder oplever en grad af overbelastning. Men længerevarende psykisk stress og overbelastning kan resultere i angst og eventuelt tilbagevendende angstanfald også hos unge. Angstlidelser kan have en negativ indvirkning på mange livsaspekter, herunder relationer og læring.

Hvis du har problemer med overdrevne bekymringer eller angst, kan det være en fornuftig beslutning at søge en samtale hos en psykolog til unge.

Kontakt mig i dag og book en tid

Hvad end du har spørgsmål til hvordan jeg kan hjælpe dig, eller du ønsker at booke en tid til behandling, så er du meget velkommen til at kontakte mig.

Du kan ringe til mig på telefon 5150 3389 eller sende en mail til psykolog@birgittamark.dk. Alternativt er du også meget velkommen til at kontakte mig via kontaktformularen. Jeg glæder mig til at høre fra dig.